Menu

U16 piger i Holland

image
27. maj 2017 kl. 10:09

U 16 piger drog i påsken til Holland for at deltage i Holland Cup. Vi startede tidligt hjemmefra fredag morgen kl.6.00 og landede i Allemere kl.18.30. Vi blev indstaleret i et klasselokale og resten af fredag aften foregik med ren hygge.

Lørdag morgen skulle pulje kampene spilles. Vi startede med at slå Buttenboys fra Holland med 2-0 efter en fin kamp, det sskal lige siges at vi deltog i U17 rækken, så en del af de andre var noget støøre ind vi var vandt til, men så gælder det bare om at spille nogle hurtigere.
2 kamp om lørdagen var mod danske Frederikssund og after vi havde spillet ”we are the champins” på musikanlæget kom vi hurtigt ned på jorden igen. Vi tabte 3-0 til et bedre hold, som i denne kamp var bedre på alle punkter. Sidste pulje kamp var mod de lokale heltinder som havde vundet de 2 første kamp, så vi var ikke levnet de største chancer, men pigerne ville det anderledes, der blev fightet så det var en fryd, desværre tabte vi 1-0 på et mål scoret i sidste minut, synd for pigerne som havde fortjent mere.

Resten af dagen foregik med hygge og social samvær, som hjemmefra var en væsentlig del af turen. Lørdag skulle vi spille challenge cup. Og efter en forvirring endte det med at vi skulle spille i en 3 mands pulje hvor vinderen ville gå i finalen. Vi startede med at spille vores nok bedste kamp på turen mod Hadsten som vi vandt 3-0. Næste kamp var mod Tjæreborg som havde tabt 1-0 til Hadsten, så vi kunne tillade os at tabe 2-0 og stadigvæk gå i finalen, om det var årsagen til at pigerne tog lidt let på ved jeg ikke ,men vi tabte 1-0 og kunne nu se frem til finalen mod Butteboys fra Holland, som vi have slået i den indledende runde, så vi gik til finalen med optimisme.

I finalen var vi total styrrende men vi kunne ikke udbytte alle vores chancer, så der blev bidt lidt negle ude på sidelinen. Heldigvis kunne Sima bringe os foran med ca. 10 minutter tilbage, nu skulle den holdes hjem. Desværre var heldet/dygtigheden ikke med os og Buttenboys fik udlignet med 1 minut tilbage, så vi skulle ud i straffespark. Vi havde spillet på kunst, men pga af andre kampe blev afgørelsen flyttet over til en græsbane med store huller, både på straffesparkspletten og inde foran målet, det skal ikke være nogen undskyldning for at vi desværre tabte 4-2. Mange af pigerne var grædefærdige og det stod et større opmundtdrings arbejde foran sig. Vi fik snakket det hele godt igennem og blev enige om at et kedeligt straffespaks nedelag ikke skulle ødelægge en ellers fantastisk tur. Vi fik hygge os resten af lørdagem og søndag morgen drog vi atter mod Borup med vores store flotte pokal, som tegn på en god turnering og ikke mindst en tur med nogle SUPER piger.

Luk