Menu

Vigtig information til alle medlemmer!

image
Jan Tomas Fogde
01. juni 2018 kl. 10:14
Alle medlemmer skal sikre sine oplysninger hos DBU frem mod næste sæson!

ALLE spillere i Danmark har nu fået tildelt et digitalt spillercertifikat, der er unikt for dem og vil følge dem fremover. Baggrunden er stramninger i databeskyttelsesloven og større gennemsigtighed omkring spillercertifikater.

Som en konsekvens af den nye databeskyttelsesforordning, der træder i kraft i maj 2018, skal spillere oplyses om, hvor deres spillercertifikat befinder sig. 

For at understøtte dette og for at sikre bedre datakvalitet og større gennemsigtighed vedr. spilletilladelser har ALLE spillere i Danmark nu fået tildelt et digitalt spillercertifikat, der er unikt for dem og vil følge dem fremover (tidligere blev der lavet nyt spillercertifikat ved klubskifte).
Hjælp dig selv og klubben på 1 minut!

Ved at holde dine kontaktoplysninger opdaterede, sikrer du, at du ikke går glip af vigtige informationer. Det gælder bl.a. info om det nye Fodboldpas i dansk fodbold, som alle fodboldspillere skal aktivere for at kunne spille fodbold fremover.

Alle fodboldspillere i Danmark har en DBU-profil, som er koblet til de oplysninger, som din klub har. De oplysninger, der ligger på din DBU-profil er altså også dem, din klub kan se i deres medlemssystem KlubOffice.

Du kan opdatere dine oplysninger flere steder:
  • I DBU’s Fodboldapp (den med DBU-logoet): Find ikonet Indstillingerog klik på Min Profil
  • I Mit DBU (login i toppen af denne hjemmeside/www.dbu.dk): Klik på venstremenuen Mine Oplysninger
  • Fra sidst i maj kan du også opdatere dine oplysninger i vores nye GRATIS spillerapp Driblr, hvor du også vil kunne finde andre spændende ting, som f.eks. dine statistikker. Download Driblr fra 25. maj!
Med opdaterede oplysninger er du klar til at kunne opdatere dit fodboldpas, når det lanceres 25. maj.

Glemt din adgangskode? - Intet problem! 
Du kan få dit brugernavn og mulighed for at lave ny adgangskode tilsendt i en mail ved at klikke på ”Glemt adgangskode?”- funktionen, der hvor du vil logge ind.

OBS! Hvis du har skiftet mailadresse, så opret IKKE en ny profil men kontakt din klub og få opdateret din mailadresse.

Derefter kan du bruge Glemt adgangskode-funktionen.
Se og aktiver dit fodboldpas nu!

350.000 fodboldspillere skal inden 1. august aktivere deres Fodboldpas for at kunne spille kampe i DBU’s turneringer. Det samme gælder dommere, trænere, kontaktpersoner og resten af fodbold-Danmark med en DBU-profil.

 

Fodboldpasset indføres for at hjælpe klubberne med at overholde EU's nye Databeskyttelsesforordning (GDPR). Ved at aktivere sit Fodboldpas accepterer man nemlig også den måde, hvorpå data opbevares og behandles af klubben og DBU. Fodboldpasset skal desuden hjælpe til at skabe bedre datakvalitet i dansk fodbold på alle niveauer. 

Aktivér dit fodboldpas i dag

Alle fodboldspillere - og langt de fleste trænere og ledere - har en DBU-profil. Det er den profil, de omkring 500.000 personer i Fodboldfamilien, skal bruge til at aktivere deres Fodboldpas.

Fodboldpasset kan aktiveres på tre forskellige platforme. Se hvordan i videoen her:

  1. Driblr (for spillere +12 år): Vores nye fede spillerapp, der også indeholder statistikker, spilletilladelse og andet om dit Fodboldliv. Hent den her i Google Play eller her i App Store  
  2. I Fodbold app'en (den med DBU-logoet)
  3. I MitDBU  www.dbu.dk

DBU-login er det samme på alle platforme. Hvis man ikke kan huske sine login-oplysninger, er der hjælp at hente her

Fodboldpasset indeholder tre dele:

  • Vilkår og betingelser for videregivelse af data.
  • Samtykke til brug af billeder.
  • Desuden overblik over de klubber, hvor profilen er tilknyttet.

Det giver brugeren overblik- og råderum over sine data. Målet er at sikre bedre data, til glæde for både DBU og klubberne.

"Vi kan se, hvor store udfordringer det skaber for klubberne - og ikke mindst de mange frivillige ildsjæle - hvis medlemmer ikke har korrekte oplysninger på deres profiler. Det gør det udfordrende at kommunikere, og afstedkommer en masse unødigt dobbeltarbejde. Det vil vi gerne til livs, og derfor gør vi med Fodboldpasset lidt mere end det forventede, for at sikre valide data og transparens for alle i Fodboldfamilien", fortæller IT-chef i DBU, Heidi Lüthje.

Driblr – En ny spændende spiller på banen

I forbindelse med lancering af Fodboldpasset, er den helt nye app til spillere over 12 år – Driblr – landet i App Store og Google Play. En app, der ved hjælp af statistik og spændende features, skal gøre det endnu sjovere at spille fodbold.

"Vi er meget taknemmelige for den store opbakning, der er til vores eksisterende IT-værktøjer. Nu glæder vi os til at tage oplevelserne på banen med ind i den digitale verden. Driblr giver spillerne et unikt overblik over deres egen fodboldkarriere, og fantastiske muligheder for at følge med i sine præstationer. Med Driblr ved hånden, håber vi at kunne gøre det endnu sjovere at spille fodbold", slutter Digital Commercial Manager, Jesper Søegaard. 

Driblr kan downloades, helt gratis, fra App Store og Google Play.